Django

Eftersom SL har jobbat hårt det senaste året för att försämra resande med bussarna så tröttnade jag till slut. Det är inte roligt att uppleva att man har tur att man får stå i bussen de två milen längs motorvägen för att komma till Gullmarsplan. Har man otur så ser man bara bussen åka förbi fullsatt.

Jag bestämde mig därför att köpa en moped istället. Valde till slut en Peugeot Django framför en Vespa eftersom det var bättre fotutrymme. Har hittills varit mycket nöjd med det valet. Det går också fortare att ta sig till och från jobbet. Man sparar ca 10 minuter jämfört med att åka kommunalt och 30 minuter jämfört med att köra bil.

Sedan måste man ju pimpa den lite, och jag är mycket nöjd med resultatet.

Första turen till landet. Minusgrader och dimma på vägen ut.

Första turen till landet. Minusgrader och dimma på vägen ut.

Nytvättad och pimpad

Nytvättad och pimpad

Med extraljusen inkopplade

Med extraljusen inkopplade

Nytvättad moped och bil

Nytvättad moped och bil

Parkerad inför vintern

Parkerad inför vintern

Lämna ett svar